Ytterligare en vecka har gått ...

Herregud vad tiden går! Nu har det gått en vecka till av mitt liv och en del skulle säkert säga att man blivit en vecka rikare på erfarenhet. Men när man som jag fortfarande tror att man inte ens passerat 30 så är det något som man inte kan anamma och ta till sig. Enligt all statistik och alla kalendrar så håller jag på att bli gammal men sen 30-årsåldern har jag aldrig känt att jag blivit äldre. Detta blir en obehaglig överraskning typ en gång per år och då sitter jag helt oförstående och funderar på när detta hände? Inget som jag har varit med på iaf.

Men livet är bra härligt! Finns alltid nåt att glädjas åt typ min underbara familj och Bigge sprider glädje varje dag! I veckan har dessutom Barcelona vunnit Champions Leauge och jag har fått Spotify av min kära systerdotter. Vilken kanonvecka! Livet är alltså inte över för att man blir äldre. Man behöver inte sätta sig ner och se Gokväll, Fråga Doktorn, Dr Phil och andra skitprogram. Man kan fortsätta LEVA!

Ha det gött!


Härliga tider!

Så härligt när solen och värmen kommer! Man känner verkligen att sommaren är på G. Grillat är oxå på G, var och varannan dag känns det som. Men det är ju så gott! Blir nog att grilla i kväll oxå ...


Utan Peter blir allt så jobbigt!

Tänk att man behövs en gång och det är jämnt! Jag har varit borta i några dagar och man är saknad, vilket iofs är kul. Vore trist om det inte märktes att man var borta. Min äldre son sa (när jag ringde och berättade att jag inte visste när jag skulle komma hem från Belgien):
- Pappa kom hem! Du behövs här hemma ...

Nedan kan ni se hur trött man är när Peter inte varit hemma och skött om allt.











När jag kom hem så hade Bigge inte badat heller vilket blev fredagsnöjet. Men ren o fin blev han!


Inte så bra bild. Förlåt Markus ...






Ganska söt e ja nog allt ...

Borta bra men hemma bäst!

Äntligen hemma! Har hunnit vila en timme, pysslat om Bigge, vårdat mina ömma fötter och planerar nu middagen. Någon form av grillning lär det bli + en belgisk öl kanske ...


Goda Trapistöl och helt OK vin i Belgien


Taskig bild men det fanns fina byggnader i Leuven, Belgien



Mäktigt!



Sådan här figurer fanns alltså över hela byggnaden


Nu är resan slut!

Belgienresan gick hur bra som helst. Vi har varit på jättebra studiebesök/presentationer. Verkligen lyckad resa. Enda plumpen var igår när vi blev stående på flygplatsen i Bryssel pga av åska. Missade anslutningen till Luleå och fick tillbringa natten i Arlanda hotellby. Men nu är det bara minuter kvar till dess jag kan pussa Bigge ...

Trots allt en braig helg

Sverige var väl utan större chans mot Canada i fredags men lyckades ta brons mot USA på söndagen. PIF:s damer förlorade i Allsvenskan på övertid mot Örebro som fick en straff, 1-0 till Örebro. Herrarna i Div 2 spelade oavgjort mot Ersboda, 2-2, efter att ha släppt in ett mål i 87 min men Div 4 vann mot Arvidsjaur med 2-1. Ryssland vann VM-finalen mot Canada med 2-1 så idrottsligt var det en ganska braig helg. Själv känner jag mig utvilad och laddad inför Belgienresan med jobbet. Vi ska åka i morgon på f.m. och kommer hem sent torsdag kväll så det blir väl att packa idag antar jag.

En braig fredag!?

Tror att denna fredag kommer att bli en ypperligt braig fredag! Började i morse med att dammsuga, vaska, rengöra toaletterna, vattna blommorna, masserade mammas axlar + en massa annat som att vara hemma med VAV - Vård av valp. Åsså tvätta typ 6 tvättar som vanligt ... Men jag å Bigge hann ha kul å en del mys oxå förutom då han hjälpte mig med allt ovanstående. Se bilderna nedan.


Fotboll eller hund? Det är frågan ...



I've got it!



Den där myran ska då inte få ta min boll!



Vad gör de hos Ylva?



Vad gör de hos Svante?



OK! NU är jag fokuserad! Ta bilden nu då?!



Måste vi hålla på länge till? Börjar bli lite less faktiskt ...


Nu ska Sverige vinna mot Canada i hockey-VM, å eftersom Ryssland vann mot USA å jag har fått mig ett glas vin så är det bäddat för en otroligt braig fredag!

Regn - inte kul alls

Regn är inte kul! En dag med regn och jag deppar ihop men det är tur man har Bigge. Han är inte så ledsen för regnet men han vill inte vara ute speciellt mycket. Vi tog iaf en tur till skogarna vid Haraholmsvägen, det var trevligare än att vara hemma på en regnig gräsmatta. Vet inte om jag yrar men det ser ut att ljusna lite just nu. Hoppas, hoppas ...


Bigge - spårhunden



Vad luktar det här? Björn kanske ...



Is kvar än! Hittade faktiskt lite snö oxå.
 

 

Första skogsturen

Idag blev det första skogsturen för Bigge. Tänk vad mycket skit man kan hitta i skogen. Hundskit, skum skit men framför allt hästskit. Mycket gott! Mmm, mela skit!


Man e ganska liten i den stora skogen



Kanske Helena har nåt gott?



Undrar vad det här kan vara? Mela skit?



Mmm, luktar gott!



Vad är det där borta?



Skönt att vila efter en sån strapats. När dessutom Helena å Peter går så
fort (de fattar ju inte att jag har så korta ben) så blir det ju extra jobbigt när
man ska hinna ikapp dom.

RSS 2.0