Ytterligare en vecka av livet har nu gått ...

Tiden rusar fram och man bara går på och går på. Vad håller man på med egentligen? Man hinner aldrig riktigt stanna till och bara vara. Är det så livet ser ut? Är det så livet ska vara? Varje vardag från kl. 7 på morgonen till framåt midnatt bara rusar man fram. Från det ena till det andra. Ofta pratandes i telefon samtidigt som man gör annat. SMS:ar när man sitter i möte, bara för att så snabbt som möjligt efter mötet kunna göra nåt annat. Kanske dags att börja göra nåt åt det? Dags att göra nåt åt livet? Eller? 


Segerns sötma!

Igår kväll var en betydligt trevligare kväll (seger mot Kalix) än förra fredagen (förlust mot Lillpite). Tänk att en seger kan påverka ens välmående så mycket. Hur är man funtad egentligen? Det är ju bara en lek! Eller är det verkligen det? För dem som inte är insatta i idrottens värld kan det nog vara så att de ser det som en lek. Men för spelare, ledare och övriga inom föreningen, som lägger ner hur många timmar som helst varje vecka året runt, så blir det nog mer än bara en lek. Iaf för mig. Undrar hur andra ser på detta?

Iaf så ska vi spela mot Boden Handboll borta i morgon söndag kl. 15.30 på Hildursborg. Spännande ...



Å Bigge mår hur bra som helst! Han är världens mysigaste hund. Väldigt social och vill vara med på allt. Speciellt på kvällen när husse äter sina kvällsmackor! Märkligt va ...
 

 


Livet går vidare!

Derbyförlust igår kväll mot Lillpite med 20-28. Inte kul alls. Men det är bara blicka framåt och det redan nu. Tycker att det i andra halvlek märktes att vi inte haft en bra start på den här säsongen. Varken med träningar eller matcher. Men som sagt, bara titta framåt och vi har faktiskt bara förlorat en seriematch denna säsong. Det gjorde vi under hela förra säsongen också. Dags att upprepa det?

 


Förluster e trist ...

IFK Göteborg - AIK 1-2, Piteå IF - Stattena 1-2, åsså åkte Örgryte ur Allsvenskan å Djurgården får kvala, Lillpite - Boden Handboll 19-20. Undrar hur Elitserien går ... Men Pite Hockey vann med 8-0 mot Clemensnäs! 

RSS 2.0