Kommuntjänstemän jobbar faktiskt mer än full tid ibland ...

Äntligen hemma efter en hård dag i kommunens tjänst. Tro det eller ej men det finns faktiskt anställda inom kommunala verksamheter som jobbar sina 8 timmar varje dag. En del t.o.m. mer än sina 8! Undrar om inte kommunanställda har oförtjänt dåligt rykte? Eller?

Förmiddagen ägnades åt de deltagare jag träffar i ett EU-projekt som heter KomPaRe och vi diskuterade allt möjligt från arbetsmarknad, via datorer till bloggande. Givetvis hann vi med frukost också innan det helt plötsligt var dags för lunch. Å då var klockan framåt halv 1. Möte i 2 timmar + en massa administrativt arbete och sen var en dryg dag till ända. I morgon är det Skellefteå som gäller. Dock inte ishockey eller så utan helt vanligt jobbande.

Apropå ishockey undrar man om det inte går åt skogen för länets stolthet Luleå Hockey? De har ju börjat rent ut sagt uselt så det ser inte speciellt ljust ut för tillfället. Då ser det bättre ut för våra grannar i söder, Skellefteå AIK, som har tagit 12 av 24 poäng. Hoppas att det håller i sig så inte AIK också dras med i nedflyttningsträsket.


Drygt 20 timmar sen första inlägget. Håller ett snitt på drygt 1 inlägg/dygn. Kanon! Frågan är hur länge det håller i sig? Har på känn att det kan bli svårt att bibehålla detta fina snitt ...

Until we meet again, huvudet upp och fötterna ner och inte ... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0