Tre ...

... låter inte så mycket men kan vara det. Beror på situationen tänker jag. Jag och Lasse har tre A-lag i handboll: Strömnäs GIF Damer och Herrar och Lillpite IF Damer. Det blir ganska mycket och matchkrockar kommer det absolut att bli men med hjälp av kollegor i båda föreningarna ska det nog gå vägen.

Fyra är mer än tre och fyra är lika mycket som de poäng herrarna borde ha tagit men har bara en. En är, som ni alla vet, mindre än fyra. Mycket mindre än fyra! På lördag kl. 14 på Norrmalmia är det hemmapremiär mot Djurgårdshof. Intressant ...

Samma dag kl. 16.30 drabbar våra damlag samman i säsongens första derby på Norrmalmia. Intressant det också. Få se om vårt utvecklingslag i SGIF kan matcha det på pappret starkare LIF-laget. På onsdagsträningen gjorde det absolut! Kul att se!

                                            


Premiären avklarad!

Så var äntligen premiären avklarad både för Strömnäs Herrlag och Damlag. Lillpite får vänta lite till. Vi åkte till Sundsvall under fredagen för att sen ta oss an Sundsvalls damer och herrar på lördagen. Damerna började och lyckades vinna med 19-18 men herrarna fick bara oavgjort, 28-28. Vi borde ha stängt matchen redan i första halvlek och vi ledde med 3 mål med bara några minuter kvar. Men ...




Go SGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!


Första träningsmatchen ...

... lovar gott! 28 - 28 borta mot Hornskroken med mersmak. Spelet såg riktigt bra ut emellanåt men visst var det en del missar både från våran och från Krokens sida. Men en bra start på matchandet!


Gooooooooo SGIF!


RSS 2.0