Hornskrokens IF - Strömnäs GIF, Norrbottensderby i Div 2 Norra Herrar

Söndag 31/10 kl. 13.00 är det Norrbottensderby i Div 2 Norra herrar i handboll! Hornskrokens IF och Strömnäs GIF drabbar samman på Hildursborgs sporthall i Boden. Kroken har 6 raka segrar och har alltså inte tappat en enda poäng. Vi i SGIF känner att vi borde ha varit i nästan samma läge men har strulat till det lite. I träningsmatchen mellan oss spelade vi oavgjort i en match som vi egentligen "hade" men släppte, liksom vi gjort i flera seriematcher. En kanonmatch på G alltså!

Vi åker från Pitholms sporthall 10.15 och det finns plats i bussen om det finns de som vill följa med! Gratis! Men kaffet får ni pröjsa själva och Peters termos är bara för honom å Lasse ... -)



1 + 1

Idag spelade SGIF borta mot Boden Handboll och inte helt oväntat vann Boden med klara 45-18 (23-10). Men det unga och orutinerade SGIF-laget skötte sig ändå bra och stundtals visade de att de kan en hel del handboll. Ett par år till så ...

LIF spelade även de borta men mot Sundsvall. Klar seger med 39-17 efter 21-6 i halvtid. En grymt bra första halvlek grundlade denna seger. Godkänt överlag i LIF.

Herrarna spellediga och tar sig an Hornskroken borta nästa helg.
                                                   
                                                        

Äntligen!

Äntligen vann Strömnäs herrar i Div Norra! Efter en förlust och två oavgjorda så vann vi mot Sollentuna i söndags med 34-30 men segern borde ha varit större. Dock två poäng!

Lillpite vann i Div 1 Norra borta mot Malmberget med klara 21-11 efter 9-2 i paus. Starkt! Den 17/10 blir det tuffare då vi har Boden Handboll borta kl. 17.00.

Boden Handboll borta är även Strömnäs Damers nästa match men den 23/10 kl. 13.00. En tuff uppgift för vårt unga gäng!

RSS 2.0