Handbollsderby är jobbigt!

Iaf när man förlorar! Vilken tung förlust mot Lillpite i det andra derbyt för säsongen. Vi var i ledning större delen av matchen och känslan jag har är att vi borde ha kunnat avgöra vid några tillfällen. Inte minst i början av andra halvlek när vi spelade riktigt bra i försvaret men det lossnade aldrig framåt. Inget tryck i uppspelen vilket vi måste förbättra framöver. Det har fungerat bra tidigare och vi måste hitta tillbaka till det spelet.

Att tjejerna var taggade råder det inga tvivel men det kanske inte såg ut så från läktaren. Jag tror att rädslan att förlora tog över i andra halvlek och då är det svårt. Jaja, grattis LIF, och nu är det bara ladda för nästa match på lördag mot Sundsvall och då j-r ...


Handbollsderby!

Vi kryddar idrottshelgen med ett handbollsderby på Norrmalmia i Div 3 Herrar mellan Strömnäs GIF och Norrfjärden! Matchen spelas kl 18.00 och förhoppningsvis "fyller vi hallen". De två DM-matcherna lagen emellan har varit härliga figter och denna seriematch har alla förutsättningar att bli en höjdare.

Så vi ses väl på söndag kväll kl. 18.00 hoppas jag?!


                                  

Innebandy i Piteå

Måste bara få promota lite innebandy som spelas i helgen på Norrmalmia sporthall i Piteå. Häng med här:

Fredag   16/1 kl. 19.00 Damer Div 2  Öjeby IBF   -  IBK Luleå        
Lördag   17/1 kl. 13.00 Herrar Div 1   Öjeby IBF   -  Älvsjö AIK         
Lördag   17/1 kl. 16.30 Herrar Div 2   Wibax IBF  -   Umeå City IBF 
Söndag  18/1 kl. 15.00 Herrar Div 1   Öjeby IBF  -   Ersboda SK     

Till detta ska också läggas en match i Hortlax sporthall:

Lördag   17/1 kl. 13.00 Herrar Div 3   Wibax IBF -  Pajala IF    
       
Övrigt värt att noteras är att mitt öga har blivit ofantligt mycket finare. Detta utan att Issa eller Johanna har behövt lägga någon make-up på mig. Tack och lov!

Hanvarsögasermindredåligtutnuändesenastedagarna

Inte ett öga är torrt ...

Sitter här i mörkret och undrar vad som hänt? Tårarna trillar ner för min vänstra mjuka kind och jag känner hur jag rycker till och en känsla av obehag gör att det går en rysning i hela kroppen. Kalla kårar och en dunkel blick gör att jag gärna söker mig till mörka ställen. Var finns det något mörkt rum? Måste alla lampor lysa överallt? Längtar nästan efter tiden före lamporna fanns. Eller varför inte tillbaka till grottorna. Jag hoppas verkligen att denna ögoninflammation snart försvinner!

Det positiva är att jag skaffat en ögonsalva idag. Den är hur gul som helst och har en konsistens som påminner om gammal och seg skokräm. När man sen har lyckats applicera salvan i närheten av ögat så blir man mer eller mindre blind på ena ögat! Kanske inte så konstigt om man stoppar typ skokräm i ögat? Så om ni ser någon på Piteås gator, vars vänstra öga lyser i rött och blått med inslag av gult och det rinner/glider något kladdigt under ögat, då är det säkert mig ni ser!

Annars är allt bra! Ha det gött! 


RSS 2.0