David Bowie

Hyllningskonsert för David Bowie på Norrmalmia i Piteå lördag 15/11. Vilken grej det blev! "Grabbarna" verkade ha jättekul på scen och allt flöt på runt omkring. God mat från Bryggargatan som kronan på verket.

När David Myhr sjunger reser sig håret på armarna, vilken röst killen har! När Francis Goossens äntrar scenen och tar ton så börjar man undra om det ÄR David Bowie som är på scenen. Vilket brett register i sin röst han har. Det hade jag ingen aning om. Stefan Tjerngren också kanon.

Bra jobbat alla som varit med och arrangerat detta! Jag hoppas verkligen att det blir fler såna här grejer framöver. Extra + till Tibban som verkar vara inblandad i det mesta som händer i denna stad.

Höstfunderingar + Hett just nu!

Sitter och funderar vad som egentligen är bra med hösten? Det är blött, mörkt, kallt och man är ständigt seg. Segare än klister. Segare än annars under året. Vill helst bara ligga i soffan under en filt och se sport eller en film, käka en god macka och må bra. Men det kanske är det som är bra med hösten? Att kunna "bara vara" och på nåt sätt känna att det är OK att "bara vara".

Annars rullar handbollen i Strömnäs GIF på och det är kanon. Iaf vad gäller resultat. Tyvärr har vi tråkiga diskussioner gällande handbollsklister som en del tydligen retar sig på. Enligt min mening så är detta en följd av att det inte städas lika mycket i sporthallarna i Piteå Kommun som det gjorts tidigare. Det finns exempelvis skurmaskiner som knappt används som skulle kunna hålla golven fräscha om de används. Vi har pratat med ledare i Boden och Kiruna och de har inga bekymmer med klister och städning i sina hallar. Dessutom behöver de inte städa själva, vilket vi i Strömnäs GIF får göra, utan städningen sköter den personal som är anställd för att städa. Vilket väl inte är konstigt utan alldeles självklart. Eller är det så att vi ingen personal har som ska städa i våra sporthallar? Eller städar de inte? Varför ska våra tjejer och killar behöva avsätta tid från sin träning för att städa? Har aldrig sett exempelvis ishockeyspelare fixa den is de "åker sönder" under träning och match. Där finns personal som fixar fräsch is till nästa gäng. Vilket är bra!

Nä, om det behövs, anställ personal som tar hand om städningen. Då menar jag också ta hand om städningen, oavsett om det är damm, smuts, kaffefläckar, tejp, muggar, tomburkar eller handbollsklister eller vad det nu kan vara. Låt våra handbollsspelare få träna handboll istället! 

RSS 2.0